Våra liv är som natt och dag

Badrumsrenoveringar i all ära, men det finns ju en gräns för när man faktiskt inte kan få det mycket finare. Jag anser nog att vi nu har ett av de finaste badrummen jag sett, och kan börja rikta blickarna mot andra områden på vårt hus. Jag har tidigare nämnt vardagsrummet och börjar tänka att vi borde skaffa skjutdörrar dit. Det är både snyggt och praktiskt när man behöver lite lugn och ro och stänga in sig. Vi har ju tv:n där också och det kan lätt störa de andra när någon sitter uppe och ser en film eller så. Men det är egentligen inte den ultimata lösningen.

Eftersom jag har eget företag har jag också mina egna tider och behöver inte gå upp klockan sex varje morgon. Det är kanon tycker jag, men det innebär ju att jag och min fru är ganska osynkade tidsmässigt. Jag har inga problem att sitta uppe på natten och arbeta eller sysselsätta mig med någon hobby, medan hon alltid är i säng före elva. Och ett rum med riktigt bra ljudisolering vore verkligen toppen. Kanske kan man göra om ett av källarrummen? Där står det ändå bara massa bråte och det skulle kunna bli ett perfekt hobbyrum där med lite ansträngning. Ska nog lägga fram förslaget i kväll för det här är ju faktiskt något som ligger i allas intresse. Det kan bli min alldeles egen mancave!

De här skulle passa till vardagsrummet.

De här skulle passa till vardagsrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *