Spola rören!

hhhfff
Stambyte innebär att hela badrummet måste rivas. Detta kan ta väldigt lång tid. Som tur är så behöver stambyten göras väldigt sällan. Ofta räcker det men en gång under din livstid. Det vill säga om du väljer rör av bra kvalité och att du tar hand om dem.

Nu kanske du undrar hur du kan ta hand om dina rör? Du kan såklart inta göra det på egen hand. Däremot kan du be ett professionelt företag att spola rören. Vid en rörspolning så rensas rören från avlagringar, fett och annat som kan fräta och skada rören. Spolningen utförs med särskilda högtrycksspolningsmaskiner. Enbart vatten behövs så det är naturvänligt.

En spolning bör utföras med jämna mellanrum. Ibland kan det bli stopp i avloppet och då blir det akut att spola rören. Tecken på detta håller på att uppstå kan vara att vattnet rinner sakta eller att mystiska ljud hörs.

Även villaägare bör spola sina rör, även om slitaget på rören är starkare i flerfamiljsbostäder. Ta hand om dina rör så slipper du dyra kostander för vattenskador i badrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *