Snygga badkar

Jag har fått den uppfattning att allt färre väljer att sätta in badkar i sina badrum. Badkaret har helt enkelt fått gett vika för duschen. Det är synd anser jag för badkaret är något av badrummets kronjuvel. Alla barn älskar väl att plaska runt? Sedan för oss vuxna ger den möjlighet till både avkoppling och romantik.

Ni behöver inte bygga ett dyrt hemmaspa, även om det är läckert, utan det räcker faktsikt att tappa upp ett bad och sedan finns det olika oljor för olika ändamål att droppa i. Det finns oljor som lindrar muskelsmärta, andra hjälper dig att stressa ner och en tredje olja är vårdande. Personligen anser jag att det inte finns något bättre efter en stressig dag på jobbet att sjunka ner i ett varmt bad med några droppar lavendelolja och lyssnade på lugn musik. Jag använder trådlösa hörlurar som stänger ute allt annat ljud. Det finns flera märken på marknaden som tillverkar sköna trådlösa hörlurar, t.ex. Jabra.

Ni behöver inte ha ett stort badrum för att få plats med ett badkar. Idag finns snygga sittbadkar som fungerar minst lika bra, även om jag personligen gillar att ligga ned. Här nedan får ni lite inspirerande bilder på snygga badkar.
bad0
bath4
bath5
bafd
bath7
bath9
bad2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *