Snabbare klirr i kassan

Om du har ett företag inom badrumsbranschen som endera levererar till privatpersoner eller till andra företag, finns det mycket att vinna på att sälja fakturor. Genom att sälja fakturor så kan man nämligen på ett enkelt sätt se till att man snabbare får klirr i kassan. Innan jag började med att sälja fakturor så hade jag nämligen många som ibland var utestående i ända upp till tre månader. Om det är en återkommande kund så vill man ju inte heller ringa och påminna allt för mycket. Men genom att man säljer sina fakturor så överlåter man det besväret till fakturaindrivaren.

För att ta reda på vilket av alla företag som köper fakturor som man ska välja gör man enklast i att vända sig till Fakturum. Där kan man nämligen lämna in en ansökan och sedan få en rad olika prisförslag från olika företag. Detta gör att du kan välja det alternativ som passar dig allra bäst. Jag själv gick denna väg då jag efter år av problem med långsamma kunder, beslutade mig för att göra någonting åt det hela. Och nöjdare än jag är idag skulle jag inte kunna vara. Allt flyter på perfekt med mig och mitt företag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *