Vinterfixa badrummet

De flesta ändrar i sina hem efter olika säsonger. Till hösten och våren byts lampor, mattor och gardiner ut i hemmet. Samma sak med bilen. Det byts däck och på vintern skaffas motorvärmare, kanske en muff och isskrapa. Många bilägare vet att på skruvat.se är det låga priser och snabba leveranser men hur är det more »

Musik i badrummet

När man renoverar badrummet kan man välja att bygga in högtalare så man kan lyssna på musik i duschen. Första gången jag stötte på det var under en fest för många år sedan. Under festens gång spelades lugn musik i alla toaletter. Jag blev helt såld och har sedan dess uppmuntrat alla som har minsta more »

Olika duschmunstycken

Man kan ju bli galen för mindre. Vi har renoverat vårt badrum efter konstens alla regler och anlitat fackfolk till alla installationer. Tyvärr valde vi att installera slang och munstycken själva efter att vi låtit behörigt folk installera blandaren. Anledningen till att vi valde att göra just den biten var för att vi hade lite more »

Så gör du badrummet vilsamt

Genom att välja färger som är avkopplande snarare än energigivande kan vi skapa rätt känsla i badrummet och göra det till en plats för vila. Färger som anses vara avkopplande är grönt, blått, beige och andra ljusa nyanser. Undvik färger som går i rött, oranget, rosa eller gult. Dessa är nämligen energigivande för sinnet och more »

Vattenskador i sommarhuset

Sommaren är här och det är dags att flytta ut till lantstället. Många sommarhus står tomma under hela vinterhalvåret och först nu öppnas dörrarna igen. Det är även nu som det märks om några skador har uppkommit under vintern. En sur överraskning för semesterfirare är om vattenröret frusit sönder. Det är ofta i badrummen dessa more »

Fräscha upp badrummet med enkla medel

Att renovera ett badrum är ofta dyrt och dessutom kan det vara påfrestande att bo i ett renoveringskaos. Särskilt när det gäller badrum och kök. Vi gillar att renovera ofta och det är sällan det är något fel på badrummet som ska göras om. Vi har mest bara tröttnat på det. Ett av de bästa more »

Snygga badkar

Jag har fått den uppfattning att allt färre väljer att sätta in badkar i sina badrum. Badkaret har helt enkelt fått gett vika för duschen. Det är synd anser jag för badkaret är något av badrummets kronjuvel. Alla barn älskar väl att plaska runt? Sedan för oss vuxna ger den möjlighet till både avkoppling och more »

Duschdraperier!

Nu när hösten är här på riktigt så kan det vara härligt att fixa till badrummet lite extra för att höga myskänslan i hemmet. Något som är väldigt underskattat är duschdraperierna. Med ett nytt draperi så kan man ändra hela känslan i badrummet. Varför inte byta till ett mörkare draperi som påminner om tyg? Eller more »

Förändringar!

Nu på hösten är det mycket förändringar som sker på bostadsmarknaden. Bland annat så är det många hyreshus som ombildas till bostadsrätter. Är man i sitsen att huset ska ombildas så kan det vara smart att ta hjälp av experter på ombildning. Efter själva ombildningen när man äger sin lägenhet så kan renoveringarna sättas igång. Varför more »