Fräscha upp badrummet med enkla medel

Att renovera ett badrum är ofta dyrt och dessutom kan det vara påfrestande att bo i ett renoveringskaos. Särskilt när det gäller badrum och kök. Vi gillar att renovera ofta och det är sällan det är något fel på badrummet som ska göras om. Vi har mest bara tröttnat på det. Ett av de bästa more »

Snygga badkar

Jag har fått den uppfattning att allt färre väljer att sätta in badkar i sina badrum. Badkaret har helt enkelt fått gett vika för duschen. Det är synd anser jag för badkaret är något av badrummets kronjuvel. Alla barn älskar väl att plaska runt? Sedan för oss vuxna ger den möjlighet till både avkoppling och more »

Duschdraperier!

Nu när hösten är här på riktigt så kan det vara härligt att fixa till badrummet lite extra för att höga myskänslan i hemmet. Något som är väldigt underskattat är duschdraperierna. Med ett nytt draperi så kan man ändra hela känslan i badrummet. Varför inte byta till ett mörkare draperi som påminner om tyg? Eller more »

Förändringar!

Nu på hösten är det mycket förändringar som sker på bostadsmarknaden. Bland annat så är det många hyreshus som ombildas till bostadsrätter. Är man i sitsen att huset ska ombildas så kan det vara smart att ta hjälp av experter på ombildning. Efter själva ombildningen när man äger sin lägenhet så kan renoveringarna sättas igång. Varför more »

Teknik i badrummet!

När man har fixat till sitt badrum så kan man ta extrasteget och göra det En filmspegel med inbyggd LCD-skärm! Varför inte ha en skärm i spegeln som man kan koppla in dvd-spelare, samt usb och mp3. Hela spegeln är 120 centimeter bred, 60 centimeter hög och 7,5 centimeter djup. Så varför inte kolla film more »

Att planera badrummet!

När man ska renovera eller bygga ett helt nytt badrum så är planeringen vital. Förutom den ekonomiska planeringen så gäller det även att få rummet så bra som bara möjligt. Några saker att tänka på är: Ytan Man måste tänka på hur stort badrummet är eller ska bli och vad man fysiskt faktiskt kan få more »